Sjekk om du kan få forbrukslån

Denne tjenesten tar ikke lenger imot nye påmeldinger.

Om tjenesten

Velkommen til Kredittassistanse.no!

Vi er en formidler av informasjon innenfor finansielle tjenester. Dette betyr at vi selv ikke låner ut penger, men har en bred kontaktflate mot banker, finansieringsselskaper, lånemeglere og kredittkortselskaper.

Ved å skrive inn epostadressen din, vil vi gjøre vårt beste for at du får vite om de beste forbrukslånene i markedet, og du kan enkelt melde deg av når du ikke lenger har behov for forbrukslån!

Når du har klikket "Sjekk dine muligheter" tas du rett til et enkelt skjema som du fyller ut. Skjemaet er hos AXO Finans, som basert på opplysningene dine kan tilby deg lån på inntil 500.000 kroner uten krav til sikkerhet.

Du vil deretter få lånetilbud fra banker og finansieringsselskap som Kredittassistanse samarbeider med, og normalt sett vil tilbudene begynne å komme komme i løpet av et døgn.

Du velger selv hvilke tilbud du vil takke ja til, og hvilke du vil takke nei til.

Det er strenge regler for markedsføring av finansielle tjenester i Norge. Hver av de som tilbyr deg lån er pålagt å gi detaljert informasjon om renter, gebyrer og totalpris på forbrukslån. Vi er også pålagt å gi et representativt priseksempel, og det kommer her:

Rente fra 7,9 % nom. Eks eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334.

Prisopplysning: Det er gratis å motta epost fra Kredittassistanse.no. SMS betaler du 3 kroner pr stk for. Ønsker du å melde deg av SMS-meldingene sender du BN STOPP til 1963 fra det telefonnummeret som mottar meldingene.

Lykke til med bruken av tjenesten!

Tjenestene på Kredittassistanse.no leveres av Innlandet Utvikling AS.